NETTIKIVIJALKA

Nettikivijalka

Vuonna 2022 avattu Nettikivijalka on Suomessa toimiva nettikauppa, jossa myydään pääosin kahden Suomessa asuvan käsityöläisen ja taiteilijan tuotteita.

Akvarellit maalataan Suomessa ja aiheet tauluhin tulevat pääosin sekä Suomesta että kuvittaja Esperanza Suárezin kotimaasta Espanjasta. Esperanza kehystää kaikki taulunsa itse. Hänen visionsa on tarjota kauniita akvarelleja kehystettyinä kohtuuhintaan.

Ain Jotta- korurasiat valmistetaan valtaosin Uudessakaupungissa pienen kesämökin verstaassa. Marketerioita eli puuviiluista tehtyjä kuvioita korurasioihin ja tarjottimiin Reija Lindqvist työstää myös Naantalissa.

Materiaaleina käytetään uutta, mutta myös paljon kierrätettyä.

Nettikivijalka syntyi tarpeesta saada tuotteitamme asiakkaiden tavoitettaviksi. Yksittäisen taiteilijan on varsin vaikeaa esitellä tuotteitaan ilman nettikauppaa.

Nettikaupan omistaa T:mi Rosanida, joka on toiminut Turussa vuodesta 2011. Elinkeinoharjoittaja Reija Lindqvist on koulutettu hieroja, mutta on T:mi Rosanidan kautta myös opastanut turisteille niin Naantalissa kuin Turussakin sekä myynyt kirjoittamiaan kirjoja. Nyt T:mi Rosanida omistaa myös nettikaupan, Nettikivijalan.

Shopping Cart